Saingan inovasi kreatif - Faizatul Farhana, Farush Khan (Berita Harian Sdn. Bhd, 2014)
Dua finalis Kategori Berkumpulan (Inovasi), Anugerah Ikon Varsiti BH 2013, dari Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) mempertaruhkan produk makanan berasaskan makanan dalam persaingan yang turut menyenaraikan satu lagi pencabar dari Universiti Malaysia Pahang (UMP).