Anugerah suntik semangat - Syah Rul Aswari, Abdullah (Kumpulan New Straits Times Press, 2015)
Anugerah ini memberi suntikan semangat untuk saya terus mencipta kecemerlangan di peringkat antarabangsa. "kata atlet sukan petanque Mohammad Syahir Syahmi Hassan, 22, yang dinobatkan Olahragawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini