2 atlet dinobat olahragawan, olahragawati - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Kuantan: Dua atlet sukan petanque, Mohammad Syahir Syahmi Hassan dan Laylatun Qadrina Amrizal, dinobatkan sebagai Olahragawan dan Olahragawati Universiti Malaysia Pahang (UMP) 2014, susulan kejayaan mengharumkan nama universiti itu di pelbagai peringkat