Asal hidup pandai berbudi - Abdul Kahar, Abdullah (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2014)
Selaras dengan objektif penubuhan iM4U untuk menggerakkan belia dalam bidang kesukarelawanan yang bersifat 'nation building', iM4U sentiasa bersedia tampil memberi sokongan padu dalam menjayakan pelbagai aktiviti kemasyarakatan.