UMP siap siaga - Noor Azlina, Zainudin (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Pencapaian cemerlang Universiti Malaysia Pahang (UMP) sepanjang tahun lalu membuktikan universiti berkenaan berada pada kedudukan kukuh untuk terus menyerap gelombang transformasi pendidikan tinggi negara termasuk sudah siap siaga merealisasi agenda autonomi