Pasaran graduan UMP meningkat - Mohd Rafi, Mamat (Berita Harian Sdn. Bhd, 2015)
Keupayaan pasaran graduan Universiti Malaysia Pahang (UMP) didapati meningkat setiap tahun, berdasarkan tawaran pekerjaan dengan pendapatan lumayan yang diterima mereka.