Inovasi bantu masyarakat - Rosniza, Mohd Taha (Berita Harian Sdn. Bhd, 2015)
Sistem Pengurusan Kedatangan Pelajar (SAMS), kaedah rawatan sisa air berminyak menggunakan bahan semulajadi dan bahan binaan berasaskan lumpur gunung berapi adalah antara produk inovasi dipertaruhkan finalis Kategori Inovasi Sosial Anugerah Ikon Varsiti BH.