Semarak bidang mekatronik - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan perjanjian persefahaman (MoU) dengan Bosch (Malaysia) bagi memberi kemudahan penuntut bidang mekatronik dan automotif menjalani latihan industri.