I-solat menang Anugerah Ciptaan Kreatif UMP - Zamzurina, Ahmad (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
Perisian Interaktif Solat (I-Soalt) hasil penyelidikan dan inovasi seorang pelajar tahun akhir Universiti Malaysia Pahng (UMP) dipilih sebagai penerima Anugerah Ciptaan Kreatif sempena Hari Terbuka UMP 2015 yang berlangsung selama dua hari berakhir hari ini