Suburkan tradisi - Mimi Rabita, Abdul Wahit (Berita Harian Sdn. Bhd, 2015)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) meneruskan tradisi menghidang juadah percuma dalam talam untuk menjamu warganya yang berbuka puasa di masjid dalam kampus Gambang dan Pekan sepanjang Ramadan al-Mubarak.