Program jom singgah sahur UMP di rumah anak yatim dan miskin Nur Iman - Fazrol, Nasir (Berita Harian Sdn. Bhd, 2015)
Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) Datuk Dr Daing Nasir Ibrahim (tengah) bersama Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Wanita dan Keluarga, Komunikasi dan Multimedia, Datuk Shahaniza Shamsuddin (berdiri kanan) meraikan anak yatim.