300 hasil penyelidikan pada hari terbuka UMP - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
KUANTAN 9 Mac-Sebanyak 300 hasil penyelidikan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dipamerkan dalam Pertandingan Reka Cipta, Kreatif dan Inovasi (CITREx) sempena penganjuran Hari Terbuka UMP 2015 yang berlangsung selama dua hari bermula hari ini