'Saya tak pernah jemu didik anak bangsa' - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2015)
Kuantan: "Biarpun sudah mengajar selama 35 tahun, saya tidak pernah jemu untuk mencurahkan bakti dalam mendidik anak bangsa supaya mereka berjaya dalam kehidupan masing-masing.