Teruskan tradisi berbuka puasa dalam talam - UMP, . (Akhbar Cabaran Sdn Bhd, 2015)
Kuantan - Universiti Malaysia Phang (UMP) terus mengekalkan tradisinya di bulan Ramadan dengan menyediakan juadah berbuka puasa secara percuma menggunakan talam kepada warganya di masjid UMP di kedua-dua kampusnya di Gambang dan Pekan.