Aktif hasilkan produk - UMP, . (Berita Harian Sdn. Bhd, 2015)
Gambang: Penyertaan dalam pameran reka cipta dan inovasi menjadi medan bagi Che Nur Mazadillina Che Zahari,25, untuk meluaskan perspektif mengenai aktiviti penyelidikan.