Anugerah beri inspirasi: penyelidik - Normawati, Muhamad Kasim (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2009)
KUANTAN- Anugerah Cendekia Bitara bukan sahaja mengiktiraf warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang telah mengharumkan nama universiti,tetapi turut menyuntik semangat penyelidik untuk terus menjalankan penyelidikan yang bermanfaat kepada masyarakat.