UMP perkenal semula sudut pidato - UMP, . (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd, 2010)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkenalkan semula Sudut Pidato sebagai platform meningkatkan kemahiran pengucapan awam di kalangan mahasiswa.