11 keluarga daif terima sumbangan UMP - UMP, . (Berita Harian Sdn. Bhd, 2015)
Kuantan: Seramai 11 keluarga fakir miskin sekitar Kuantan terpilih sebagai penerima sumbangan sempena Program Jejak Asnaf Fakir Miskin anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini.