AHli MPP jadi medium jaga kepentingan pelajar - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd, 2010)
KUANTAN: Ahli Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) perlu bertindak secara profesional bagi menangani masalah yang timbul di kalangan pelajar dan bukannya mencari populariti dengan mencanang diri sebagai wakil MPP tanpa mengatasi isu yang dibangkitkan itu.