UMP disaran hasilkan penyelidikan berkualiti - Nasuha, Badrul Huzaini (Penerbit, Berita Harian Sdn., 2009)
KUANTAN: Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP),Tengku Abdullah Sultan Ahmad Shah meminta pihak pengurusan UMP memastikan penerbitan dan penyelidikan dihasilkan penyelidikanya,memiliki impak tinggi serta boleh memberi manfaat kepada semua pihak.