Pekan Gambang pesat membangun - Mohamad Shofi, Mat Isa (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
Pekan Gambang dekat sini akan terus menerima pembangunan pesat dalam usaha menarik orang ramai berkunjung ke kawasan itu.