6,000 pelajar UMP pilih wakil Khamis ini - UMP, . (Kumpulan New Straits Times Press, 2010)
KUANTAN: Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) perlu bertindak profesional dan menangani setiap masalah pelajar, bukan sekadar duduk mencanang diri masing-masing sebagai wakil MPP tanpa bertindak mengatasi isu diutarakan.