Puncak Gunung Rajah ditawan - UMP, . (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2015)
Bentong-Kumpulan pendaki pengamal media Pahang berjaya menawan puncak Gunung Rajah yang merupakan antara lima gunung ditakrif paling sukar didaki di negara ini