502 pelajar baru ikuti program diploma mendaftar di UMP - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2011)
KUANTAN 7 Jun - Seramai 502 pelajar baharu mendaftar bagi pengajian diploma di Kompleks Sukan, Universiti Malaysia Pahang (UMP), di sini baru-baru ini.