Penuntut AS belajar bahasa Melayu - Zamzurina, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2011)
KUANTAN 7 Jun - Keunikan dan kesantunan dalam bahasa Melayu mendorong lapan penuntut dan kakitangan dari Northen Illinios Universiti (NIU), Amerika Syarikat datang ke negara ini bagi memantapkan lagi penguasaan bahasa tersebut.