Lubri-Loy,UMP jalin kerjasama - Yulpisman , Asli (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2009)
KUANTAN 18 Julai - Syarikat pengeluar produk pelincir terkemuka dari Amerika Syarikat (AS) Lubri-Loy,berhasrat untuk menjalin kerjasama dengan Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi menghasilkan produk bermutu tinggi pada harga lebih kompetitif di negara ini.