1,000 kakitangan meriahkan hari keluarga UMP - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2011)
KUANTAN 5 Julai - Lebih 1,000 warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeriahkan sambutan Hari Keluarga universiti itu di pekarangan Kompleks Sukan UMP di sini baru-baru ini.