UMP berada di landasan tepat - Norawazni, Yusof (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2015)
KUANTAN-Pencapaian cemerlang Universiti Malaysia Pahang (UMP) sepanjang tahun lalu menunjukkan universiti ini berada pada kedudukan kukuh dalam usaha menjadikan UMP sebuah universiti teknologi pilihan utama