Pelajar antarabangsa UMP di Cherok Paloh - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2011)
KUANTAN 5 Julai - Perbezaan budaya dan bahasa tidak menjadi halangan kepada 60 pelajar antarabangsa dan tempatan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai program ramah mesra bersama penduduk kampung di pantai baru Cherok Paloh, Pekan, baru-baru ini.