Kutip kotak, tin bantu tampung persekolahan adik - UMP, . (Akhbar Cabaran Sdn Bhd, 2015)
Kuantan- Rutin remaja Muhammad Syahrul Rostam setiap malam adalah berlegar-legar di sekitar Jaya Gading di sini, mencari kotak dan tin kosong bersama-sama adiknya Muhammad Nazirul Shafik