Punca krisis ekonomi rantau Asia - Erma Yusnida, Jusof (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2009)
KUANTAN- Krisis ekonomi di rantau Asia disebabkan negara maju tidak berpegang kepada asas struktur kewangan selain penciptaan pelbagai instrumen ekonomi.