Kutip tin sara lima adik - Ikhwan, Ideris (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2015)
Kuantan-Seorang remaja Mohammad Shahrol Rostam, 17, terpaksa meninggalkan alam persekolahan untuk mengutip tin dan barangan terpakai sejal tiga tahun lalu demi membesarkan lima orang adiknya.