2 beradik cari barang terpakai bantu ibu - Zamzurina, Ahmad (Utusan Melayu (M) Berhad, 2015)
Ketika rakan seusia sibuk dengan kehidupan sebagai pelajar, dua beradik dari Jaya Gading di sini terpaksa mencari tin dan barang terpakai untuk dijual demi mendapatkan sesuap nasi.