UMP tanam 20 batang pokok mangga - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad, 2010)
KUANTAN 23 Feb. - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menanam 20 batang pokok mangga sempena Hari Alam Sekitar peringkat universiti itu di Gambang dekat sini hari ini.