Penuntut UMP bakal terima wang zakat - UMP, . (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd, 2010)
KUANTAN - Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB) menyerahkan wang zakat sebanyak RM30,000 kepada Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam satu majlis ringkas yang diadakan, di sini.