UMP cadang bina rumah kontena - UMP, . (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2015)
KUANTAN-Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersedia membina rumah kontena kepada mangsa banjir dengan kepakaran dan teknolog sendiri sekiranya mendapat kerjasama pusat zakat negeri terlibat banjir