Pertandingan puisi sempena sempena kempen kami prihatin - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2011)
KUANTAN 18 Jan. - Gejala sosial dan pembuangan bayi dikalangan generasi muda yang berlaku sejak akhir-akhir ini semakin membimbangkan apatah lagi melibatkan pelajar di institusi pengajian tinggi (IPT).