Warga universiti turun padang - Mohd Rafi, Mamat (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Seramai 2,150 sukarelawan dari 19 institusi pengajian tinggi awam (IPTA) dan swasta (IPTS) bersama-sama Yayasan Sukarelawan Siswa (YSS) berpadu tenaga melaksanakan misi bantuan pascabanjir di negeri ini