Delegasi UMP kunjungi NSTP - UMP, . (Kumpulan New Straits Times Press, 2009)
KUALA LUMPUR: Dalam usaha mengeratkan hubungan baik dengan media serta kerjasama dalam pelbagai program, pengurusan tertinggi Universiti Malaysia Pahang(UMP) mengadakan lawatan ke Balai Berita, The New Straits Times Press (M) Berhad (NSTP) di sini, semalam