Artis, penyair hangatkan malam puisi riong di Gambang - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
KUALA LUMPUR: Malam Puisi Riong yang menyatukan tokoh akademik, penyair dan penyanyi di pentas puisi membuka tirai 2011, di Kompleks Sukan, Universiti Malaysia Pahang (UMP), Gambang, malam ini.