Pusat akademik Jerman di UMP - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2011)
KUANTAN 4 Jan. - Universiti Malaysia Pahang (UMP) mewujudkan Pusat Akademik Jerman dan Kerjaya (GACC) bagi menyelaraskan semua aktiviti melibatkan pengajian program kejuruteraan Jerman di universiti itu.