UMP tonjol keunikan kaum India - UMP, . (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd, 2010)
Kira-kira 1,500 peserta menggegarkan Universiti Malaysia Pahang (UMP) sempena sambutan Pesta Sinar Ponggal 2010 anjuran Kelab Kebudayaan dan Kesenian UMP dengan kerjasama Kelab Bell Belia Tami (KBBT) Kuantan di sini, semalam.