UMP, Bosch jalin MoU kemudahan latihan industri - UMP, . (Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Kuantan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) memeterai memorandum persefahaman (MoU) dengan syarikat Bosch (Malaysia) bagi memberi kemudahan kepada penuntut dalam bidang mekatronik dan automotif mengikuti latihan industri.