Cara tadbir UMP mesti kreatif - Dr. Daing - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad, 2010)
KUANTAN 2 Feb. - Universiti Malaysia Pahang (UMP) kini memasuki fasa keempat penubuhannya iaitu beroperasi untuk mencari keuntungan melalui bidang penyelidikan.