UMP jalin kerjasama bioteknologi dengan LKPP - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2009)
KUANTAN 11Julai-Universiti Malaysia Pahang(UMP) menjalin kerjasama dengan LKPP Corporation Sdn Bhd.(LKPP Corporation) dalam bidang bioteknologi.