Bantu masjid dilanda banjir - UMP, . (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2015)
KUANTAN-Kempen 1 Makmum 1 Sejadah diharap dapat mengembalikan keadaan masjid atau surau dan mereka yang memerlukan selepas tabah menghadapi bencana banjir awal tahun ini