Tawan Gunung Kerinci - UMP, . (Berita Harian Sdn. Bhd., 2015)
Sebahagian daripada peserta Ekspedisi Gunung Kerinci meraikan kejayaan selepas menawan puncak gunung berapi tertinggi di Indonesia yang terletak di wilayah Jambi pada ketinggian 3.805 meter dari paras laut, selepas dua hari pendakian, baru-baru ini.