Naib Canselor UMP terima anugerah AGBA - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad, 2010)
KUANTAN 28 Dis.- Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP), Prof, Datuk Dr. Daing Nasir Ibrahim menerima Anugerah Pencapaian Sepanjang Zaman pada pesidangan Akademi Kemajuan Perniagaan Global (AGBA) di Hotel Palm Garden, Putrajaya baru-baru ini.