UMP anjur seminar kejuteraan kimia - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
MENYEDARI pentingnya bioteknologi dalam kehidupan harian, Persatuan Mahasiswa Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Seminar Kejuruteraan Kimia (MATRES'11) bagi meningkatkan pemahaman pelajar dalam bidang berkenaan.