6,000 pekerja sertai program latihan - Asrol, Awang (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd, 2010)
KUANTAN: Sertamai 6,000 pekerja daripada agensi kerajaan dan sektor swasta mengikuti program latihan bagi meningkatkan kemahiran dan pengetahuan dikendalikan Pusat Pengajian Berterusan dab Pembangunan Profesional (CENFED), Universiti Malaysia Pahang (UMP) sejak penubuhannya pada 2004.